Hvorfor er mobil viktig?

Mobil er en av tidenes raskest voksende medieplattformer. Mobilbruken vokser daglig og stjeler tid fra andre mediekanaler som PC og Mac, avis, radio og TV.

I dag skjer over 50% av alle Google-søk på mobil, men bare 2% av alle norske bedrifter har en mobil nettside. Resultatet er dårlige brukeropplevelser, som i mange tilfeller tvinger potenielle kunder over til dine konkurrenter med mobiltilpassede nettsider.

Du kjenner sikkert igjen situasjonen fra din egen hverdag: Du står i kjelleren med vann opp til knærene. Et rør er gått lekk og du drar frem mobilen og søker etter "rørlegger" på Google. Du går inn på første treff og blir møtt av en nettside som ikke er tilpasset for mobil. Nettsiden er umulig å navigere på mobil og du blir tvunget tilbake til søkeresultatene for å velge en annen aktør.

Google sier selv at hele 6 ut av 10 besøkende vil forlate en nettside som ikke er mobilvennlig. Dette betyr at du mister potensielle kunder hver dag dine nettsider ikke er tilpasset for mobil.

Samtidig trenger det ikke å koste all verden å produsere egne mobile nettsider. Mobia tilbyr en komplett og rimelig løsning for å utforme egne mobile nettsider. Så hva venter du på? Lag en mobil utgave av dine ordinære nettsider i dag.

Finn oss på kartet
Åpningstider
Om oss
Kontakt oss
Rørleggersentralen AS
loading